Valitse Sivu

Caritas-kuulumiset

Caritas-kuulumiset

Caritaksen ja IYC:n Oikeudet oikein -viestintäkampanja on nyt käynnissä

Kampanjan tarkoituksena on lisätä suomalaisten nuorten tietoisuutta EU:n perus- ja ihmisoikeuksista. Kampanja pitää sisällään videoita Arjen Sankareista, jotka omalla toiminnallaan edistävät EU:n perusoikeuksien toteutumista arkielämässä. Voit katsoa videot ja lukea lisätietoa kampanjasivuilta www.arjensankarit.org.

Caritaksen kaupassa on tarjolla kauppa-apulaisen / vaatehuoltajan työtoimintapaikka 

Paikka on tarkoitettu henkilölle, joka on oikeutettu Työvoimatoimiston tai sosiaaliviraston aktivointisuunnitelman kautta kuntouttavaan työtoimintaan. Työaika sovitaan aktivointisuunnitelman mukaan yksilöllisesti. Toiminta toteutetaan yhteistyössä Helsingin sosiaalitoimen Työllistymisen tukeminen -yksikön kanssa. Lisätietoja: Hannele Liukkonen, puh 040 256 6275 / Caritas sosiaalineuvonta.

Caritaksen adventtikeräys alkaa 28.11.2021

Adventtikeräyksen kautta tuemme kriisityötä Libanonissa. Keräyksen avulla turvaamme erityistarpeisten lasten kouluun pääsyä. Toteutamme keräyksen yhteistyössä Tanskan Caritaksen kanssa. Lue tarkemmin keräyksestä Caritaksen sivuilta www.caritas.fi.

TAPAHTUMIA

Ruoka-apua Vaasassa

keskiviikkoisin kello 14 osoitteessa Rauhankatu 8 C. Ruokajaon järjestää Vaasan ruoka-apu ja Vaasan katolinen kappeli.

Tapahtumia Caritaksen toimistolla 

osoitteessa Kuusitie 6, 00270 Helsinki:

Ystävyyden kahvila 

kerran kuussa keskiviikkoisin, marraskuussa 17.11. klo 15–17.

Hävikkiruoanjakelu 

joka toinen maanantai klo 15–16. Marraskuun ruuanjakopäivät ovat 15.11. ja 29.11.

Koronatilanteen vuoksi hävikkiruoanjakelu järjestetään tällä hetkellä Caritaksen toimiston ulkopuolella. Jonottamaan voi tulla klo 14.50. Ruokakasseja on rajoitetusti noin 30 kpl joka kerralla.

Joulumyyjäisiä

Marrasmarkkinat -basaari su 28.11.2021 klo 10.20–14.30 Pyhän Henrikin srk-salissa Pyhän Henrikin aukio 1 A. Tarjolla lounasta ja kahvia ja arpajaiset. Myynnissä Caritas-kaupan tuotteita.

Anglikaaninen Xmas bazaar la 4.12.2021 klo 12.00–15.30 Mikael Agricolan kirkossa, Tehtaankatu 23. Myynnissä Caritas-kaupan tuotteita.

Liity Caritaksen jäseneksi!

Suomen Caritas tukee kehitysyhteistyöhankkeita Myanmarissa ja Keniassa. Suomessa Caritaksen työntekijät ja vapaaehtoiset ovat tarjoavat sosiaaliohjausta maahanmuuttajille Caritaksen toimistolla. Jäsenet ja kuukausilahjoittajat saavat halutessaan Caritaksen uutiskirjeen, joissa kerrotaan kuulumisia hankkeista sekä muusta Caritaksen toiminnasta. Lue lisää jäsenyydestä osoitteesta www.caritas.fi/liity-jaseneksi.

www.caritas.fi

Tietoja kirjoittajasta

Fides

Katolinen hiippakuntalehti Fides on Helsingin katolisen hiippakunnan viestintäosaston julkaisu. Se ilmestyy osin paperisena ja osin pelkästään nettiversiona. ISSN 0356-5262.

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...