Valitse Sivu

Fideksen ilmestymisestä ja laskutuksesta

Fideksen ilmestymisestä ja laskutuksesta

Fides ei enää tule automaattisesti kaikkiin katolisiin talouksiin, vaan se lähetetään vain vuonna 2019 uuden tilauksen tehneille, aina kun ilmestyy painettu lehti. Uudet tilaukset laskutetaan touko-kesäkuussa. Tilauksen voi tehdä osoitteessa fides.katolinen.fi/yhteystietoja. Vuoden 2020 järjestelyistä tiedotetaan erikseen.

Painettu lehti ilmestyy vuonna 2019 neljä kertaa (numerot 1, 4, 7 ja 10). Painettuja lehtiä toimitetaan myös seurakuntiin, joista niitä voi halutessaan hakea. Lehdistä pyydetään suorittamaan vapaaehtoinen maksu, esim. 5 € / kpl.

Painettujen lehtien välissä ilmestyy lehtiä (numerot 2, 3, 5, 6, 8 ja 9), jotka julkaistaan pdf-muodossa vain netissä Fideksen kotisivuilla. Ne on taitettu helposti printattavaan A4-kokoon.

Tarkista tilinumero

On huomattu, että joiltakin Fideksen lukijoilta on tullut viime vuoden tilausmaksun suuruisia maksuja vanhalla tili- ja viitenumerolla. Olkaa hyvä ja tarkistakaa, ettei automaattista maksua enää menisi.

On myös tärkeää huomata, että Katolisen tiedotuskeskuksen vanha tilinumero (FI98-alkuinen) ei ole enää käytössä. Ainoa toimiva tilinumero on FI34 1555 3000 1166 17 (NDEAFIHH). Vapaaehtoisen lehtimaksun viite on 50050.

KATT

Tietoja kirjoittajasta

Fides

Katolinen hiippakuntalehti Fides on Helsingin katolisen hiippakunnan viestintäosaston julkaisu. Se ilmestyy osin paperisena ja osin pelkästään nettiversiona. ISSN 0356-5262.

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...