Valitse Sivu

Riemuvuoden pyhiinvaellus Roomaan 31.1.–4.2.2025

Riemuvuoden pyhiinvaellus Roomaan 31.1.–4.2.2025

Pohjoismaiden katolisten hiippakuntien yhteinen kirkon riemuvuoden pyhiinvaellus Roomaan järjestetään tammi-helmikuun vaihteessa 2025. Matkalla tutustutaan yhteisesti sekä hiippakunnittain ikuisen kaupungin moniin pyhiin kohteisiin ja vietetään monia yhteisiä messuja ja muita hartauksia. Tavoitteena on päästä osallistumaan myös paavin viettämään messuun. Ohjelman tarkempi sisältö on vasta tekeillä. Lisätietoja tulee pohjoismaisten hiippakuntien nettisivuille sitä mukaa, kun sitä on saatavilla.

Jo tässä vaiheessa on hyvä tietää, että pyhiinvaelluksen matkoja ei järjestetä yhteisesti. On myös mahdollista, etteivät ainakaan kaikki ryhmät mahdu yhteiseen majapaikkaan.

Jubilee Year Pilgrimage to Rome

January 31 – February 4, 2025

The Catholic Dioceses of the Nordic countries are organizing a joint pilgrimage to Rome for the Jubilee Year of the Church at the end of January and the beginning of February 2025. During the trip, participants will visit many sacred sites of the Eternal City together or as diocesan groups and will attend many joint Masses and other devotions. The goal is to also participate in a Papal Mass. The detailed program is still in development. More information will be available on the websites of the Nordic Dioceses as it becomes available.

At this point, it is important to note that travel arrangements for the pilgrimage will not be organized collectively. It is also possible that not all groups will be accommodated in the same place.

KATT

Tietoja kirjoittajasta

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...