Valitse Sivu

Audienssit jälleen auki yleisölle

Audienssit jälleen auki yleisölle

Vatikaani on ilmoittanut, että paavin keskiviikkoisiin yleisaudiensseihin voi jälleen osallistua. Paikkana ei toistaiseksi ole kuitenkaan Pietarinkirkon aukio vaan Apostolisen palatsin sisäpiha. Uusi käytäntö astuu voimaan syyskuun alussa.

Koronaepidemian alettua keväällä yleisaudienssit siirrettiin videon välityksellä tapahtuviksi, mutta nyt niihin voi osallistua myös paikan päällä. Apostolisen palatsin sisäpihalle pääsee Pietarinkirkon aukiota reunustavan pylväikön pohjoiskulmassa sijaitsevasta niin sanotusta pronssiovesta klo 7.30 alkaen. Itse tilaisuus alkaa klo 9.30.

Vatikaanin uutisten mukaan yleisaudienssit ovat avoimia kaikille eikä niihin tarvita ennakkoon varattavia lippuja.

KATT / vaticannews.va

Tietoja kirjoittajasta

Fides

Katolinen hiippakuntalehti Fides on Helsingin katolisen hiippakunnan viestintäosaston julkaisu. Se ilmestyy osin paperisena ja osin pelkästään nettiversiona. ISSN 0356-5262.

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...