Valitse Sivu

Paavi Bahrainiin

Paavi Bahrainiin

Paavi Franciscus tekee apostolisen vierailun Bahrainin kuningaskuntaan 3.-6. marraskuuta. Tarkoituksena on toisaalta vahvistaa maan katolilaisia, joita on noin 161 000, ja muita kristittyjä ja toisaalta osallistua Bahrainin vuoropuhelufoorumiin, jossa etsitään keinoja edistää ihmisten ja kansojen yhteistyötä idän ja lännen välillä.

Foorumiin osallistuu myös suurimaami, sheikki Ahmed Al-Tayyeb, jonka paavi tapasi jo Kazakstanin vierailunsa yhteydessä, sekä parisataa muuta uskontojen edustajaa Bahrainin kuninkaan Hamad bin Isa Al-Khalifan kutsumana. Foorumin päätyttyä paavi tapaa maassa eläviä kristittyjä ja viettää messun Bahrainin kansallisstadionilla. Myöhemmin hän tapaa vielä nuoria ja kirkon työntekijöitä, niin papistoa, sääntökuntalaisia kuin maallikoitakin.

KATT / VIS

Tietoja kirjoittajasta

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...