Valitse Sivu

Diakoniksi vihkiminen la 5.6. klo 12

Diakoniksi vihkiminen la 5.6. klo 12

Helsingin emerituspiispa Teemu Sippo SCJ vihkii Pyhän Henrikin katedraalissa lauantaina 5.6.2021 klo 12 alkavassa messussa diakoneiksi kaksi neokatekumenaalisen tien pappiskandidaattia, 32-vuotiaan Daniele Giacchetton ja 30-vuotiaan Pedro Perezin. Vihkimysmessun voi tiettyjen teknisten syiden takia nähdä etänä vasta jälkilähetyksenä katedraalin striimin kautta. Koronarajoitusten takia osallistuminen on rajattu lähiomaisiin ja muuhun lähipiiriin.

Daniele Giacchetto on kotoisin Sisiliasta ja hän on suorittanut teologian opintonsa Luganon yliopistossa. Hän tekee tällä hetkellä lisensiaattityötään Paavillisessa Johannes Paavali II:n teologisessa instituutissa Espanjan Valenciassa. Vihkimyksen jälkeen hänet nimitetään diakoniksi Kuopion Pyhän Joosefin seurakuntaan.

Pedro Perez on alunperin kotoisin Barcelonasta, mutta on asunut perheensä kanssa Oulussa 10-vuotiaasta saakka. Hän tekee paraikaa dogmatiikan väitöskirjaa Luganon yliopistossa. Vihkimyksen jälkeen hänet nimitetään diakoniksi Oulun Pyhän Perheen seurakuntaan.

KATT

Tietoja kirjoittajasta

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...