Valitse Sivu

Paavi kannustaa ottamaan rokotuksen

Paavi kannustaa ottamaan rokotuksen

Elokuun 18. päivänä Vatikaani julkaisi Youtube-videon, jossa paavi Franciscus kannustaa kaikkia ottamaan koronarokotuksen ja toimimaan sen puolesta, että kaikille olisi rokotteita tarjolla.

”Jumalan armon ja monien ihmisten työn avulla meillä on saatavilla rokotteita. Ne tuovat toivoa tämän pandemian päättymisestä mutta vain, jos niitä on kaikkien ulottuvilla ja jos me teemme yhteistyötä. Rokotuksen saaminen … on rakkauden teko samoin kuin enemmistön auttaminen saamaan rokotuksen on rakkauden teko. Se on itsemme, perheidemme, ystäviemme ja kaikkien ihmisten rakastamista. … On olemassa sosiaalista rakkautta ja poliittista rakkautta, joka on yleismaailmallista. Siitä pursuaa pieniä yksittäisiä eleitä, jotka kykenevät muuttamaan ja parantamaan yhteiskuntia.”

”Rokotuksen ottaminen on yksinkertainen ja samalla syvällinen tapa osoittaa huolenpitoa toisiamme kohtaan, erityisesti kaikkein haavoittuvimpia ihmisiä kohtaan. Rukoilen Jumalaa, että jokainen meistä voisi tehdä oman pienen rakkauden eleen. Ne ovat pieniä eleitä parempaa tulevaisuutta varten.”

KATT

Tietoja kirjoittajasta

Fides

Katolinen hiippakuntalehti Fides on Helsingin katolisen hiippakunnan viestintäosaston julkaisu. Se ilmestyy osin paperisena ja osin pelkästään nettiversiona. ISSN 0356-5262.

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...