Valitse Sivu

Rukouksen apostolaatti

Rukouksen apostolaatti

Syyskuun 2023 rukouksen apostolaatin palsta

Armollinen Jeesus, ensimmäinen ihmiskunnan kaatuminen tarkoittaa nälkää ja kurjuutta. Jumala, tuhansia veljiämme ja sisaremme, miljoonia sinun lapsiasi kuolee nälkään. Se ei tapahdu sen vuoksi, että maailmassa ei ole leipää tai että ihmiset eivät halua tehdä työtä. Se tapahtuu sen vuoksi, että meillä ei ole sydäntä. Jeesus Kristus, Elävä Leipä, opeta meitä ruokkimaan tarvitsevia, ettei kukaan kuolisi nälkään.

Armollinen Jeesus sinä sanoit: ”Minun oli jano, ja te annoitte minulle juotavaa.” Toinen ihmiskunnan kaatuminen ovat ihmiset, joka kuolevat veden puutteeseen. Maailmassa on tuhansia lähteitä, järviä ja jokia. Sivilisaation kehityksestä huolimatta miljoonia kukkia kastellaan, autoja ja katuja pestään, mutta lähellä on ihmisiä, jotka kuolevat janoon.

Laupias Jeesus, sinä sanoit: ”Minä olin koditon, ja te otitte minut luoksenne.” Me kaikki olemme Jumalan lapsia. On paljon ihmisiä, jotka nykyaikana pakenevat köyhyyttä ja sotaa, mutta meillä on koti. Jeesus, opeta meitä toimimaan evankeliumin mukaisesti. Haluamme tehdä niin paljon, mutta aina on jotakin, joka häiritsee meitä.

Herra Jeesus Kristus, kiitämme sinua rakkaudestasi. Haluamme todistaa, että risti ei pääty hautaan eikä köyhyyden tarvitse päättyä tragediaan.

Armollinen ja Laupias Jeesus, opeta meitä tekemään laupeudentyötä niin, ettei ihmisten sielujen ja ruumiiden tarvitse elää köyhyydessä ja synnissä. Aamen.

isä Stanisław Zawiłowicz SCJ

.

Rukoilkaamme…

Syyskuu   

Rukoilemme niiden puolesta, jotka yhteiskunnassa elävät syrjäytyneinä epäinhimillisissä olosuhteissa, jotta instituutiot eivät unohtaisi heitä eikä heitä pidettäisi merkityksettöminä.

September

Vi ber att de som lever i samhällets utkanter under omänskliga förhållanden, inte anses mindre viktiga och inte blir förbisedda av samhällets institutioner.

Lokakuu   

Rukoilemme kirkon puolesta, jotta se omaksuisi kuuntelemisen ja vuoropuhelun elämäntyylikseen joka tasolla ja Pyhän Hengen ohjaamana kulkisi kohti maailman periferioita. 

Oktober

Vi ber att kyrkan gentemot världen låter sig ledas av den Helige Ande, och på alla nivåer antar lyssnandet och dialogen som föredöme.

Tietoja kirjoittajasta

Stanislaw Zawilowicz SCJ

Isä Stanislaw Zawilowicz SCJ on Turun Pyhän Birgitan ja autuaan Hemmingin seurakunnan kappalainen. Hän kuuluu Jeesuksen pyhän sydämen pappien veljeskuntaan.

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...