Valitse Sivu

Rukouksen apostolaatti

Rukouksen apostolaatti

Maailmassa ei aina vallitse rauha, koska me ihmiset uskomme olevamme oman itsemme herroja. Joskus meistä saattaa tuntua siltä, että voimme tehdä mitä haluamme. Valitettavasti joskus käy ilmi, että meillä ei ole määräysvaltaa kaikkeen.

Toinen syy voi olla se, että emme näe, että Jumalan valtakunta on läsnä tässä ja nyt ja että olemme vastuussa siitä. Meidän pitää muistaa välittää sitä ihmisille, jotka ovat vierellämme. Työskentelen juuri tässä ja nyt.

Monta kertaa meiltä puuttuu hyviä ihmissuhdetaitoja. Meidän tulee muistaa, että kohteliaisuus, herkkyys, huolehtivaisuus ja avuliaisuus ovat erittäin hyviä evankelioimisen työkaluja. Tärkeitä eivät ole vain ne ihmiset, joiden kanssa minulla on syvä yhteys, vaan jokainen ansaitsee tulla kuulluksi. Onneksi Jumalan rakkaus ulottuu sinnekin, missä sitä odottaa hylkääminen. Pyhä Basileios Suuri kirjoittaa: ”Ihmisen suuruus, kunnia ja mahtavuus ovat sitä, että hän todella tuntee sen, mikä on suurta, pitää siitä kiinni ja etsii sitä kunniaa, joka tulee kunnian Herralta. Täydellinen ja oikea kerskaaminen Herrassa on sitä, ettei ihminen korota itseään oman vanhurskautensa tähden, vaan että hän tietää vanhurskauden puuttuvan häneltä ja että hänet on vanhurskautettu yksin uskon kautta Kristukseen.”

Rauhan Kuningatar, rukoile puolestamme.

isä Stanisław Zawiłowicz SCJ

Rukoilkaamme…

Elokuu – Yleinen
Rukoilkaamme, että perheistä tulisi rukouselämän ja rakkauden kautta yhä selvemmin ”todellisen inhimillisen kasvun kouluja”.

Augusti – Universell
Att familjer alltmer blir en grund för det sant mänskliga, genom att leva i bön och kärlek.

Syyskuu – Lähetystyö
Rukoilkaamme, että poliitikot, tiedemiehet ja taloustieteilijät työskentelisivät yhdessä maailman merien ja valtamerien suojelemiseksi.

September – Evangelisationen
Att politiker, forskare och ekonomer samarbetar för att skydda världshaven.

Tietoja kirjoittajasta

Stanislaw Zawilowicz SCJ

Isä Stanislaw Zawilowicz SCJ on Turun Pyhän Birgitan ja autuaan Hemmingin seurakunnan kappalainen. Hän kuuluu Jeesuksen pyhän sydämen pappien veljeskuntaan.

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...