Valitse Sivu

Rukouksen apostolaatti

Rukouksen apostolaatti

Lokakuun 2021 rukouksen apostolaatin palsta

Jeesus lähettää meidät lähetystyöhön. Varmasti jokaisella meistä on mahdollisuuksia todistaa uskostaan. Miten minun pitäisi vastata siihen, että olen Jeesuksen opetuslapsi ja  Jeesuksen Kirkon jäsen. Profeetta Jesaja vastaa: ”Iloitkaa ja riemuitkaa.” Olla Jeesuksen opetuslapsi on suuri armo. Se antaa elämälle merkityksen ja toivon.

Kristuksen seuraaminen ei ole helppoa, mutta kun ymmärrämme oikeasti, kuka Jumala on ja kuka minä olen Hänelle, voin huutaa Paavalin  kanssa: ”Minä en ikinä tahdo kerskailla mistään muusta kuin meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen rististä” (Gal. 6:14). Jos olen ymmärtänyt hyvin, mitä tarkoittaa uskoa Jumalaan, voin myös sanoa: ”Älköön kukaan enää tämän jälkeen tuottako minulle vaivaa” (Gal 6:17).

Evankeliumi sanoo, että Jeesus lähetti opetuslapset kaksittain  edellään jokaiseen kaupunkiin ja kylään, johon hän aikoi itse mennä. Ensiksikään emme voi julistaa evankeliumia yksin. Tarvitsemme tukea, ja myös todistuksemme on uskottavampaa. Toiseksikin Jeesus lähettää meidät sinne, minne Hän itse menee. Me voimme vain valmistaa toista ihmistä kohtaamaan Kristuksen. Me emme ole maailman vapahtajia, vain Kristus on.

Jeesus varoittaa meitä, että joskus joudumme menemään kuin lampaat susien keskelle. Hän myös muistuttaa, että jos joku ei halua kuulla Jumalasta, hänet tulee jättää rauhaan. Joskus voimme vain rukoilla näiden ihmisten puolesta, koska ei ole järkevää yrittää selittää tai keskustella heidän kanssaan.

Miksi sitten voimme iloita? Syy ei ole kuitenkaan se, että näemme ihmeitä ja että monet ihmiset uskovat meidän todistuksemme kautta. Voimme iloita, koska meidän nimemme on merkitty taivaan kirjaan. Meidän ikuinen eläkkeemme on niin suuri, ja paikka, johon pääsemme lepäämään, on todella kaunis. Aamen.

 isä Stanisław Zawiłowicz SCJ

Rukoilkaamme…

Lokakuu  –  Lähetystyö

Rukoilemme, että kaikki kastetut osallistuisivat lähetystyöhön antaen todistuksen evankeliumin mukaisesta elämästä. 

Oktober  –  Evangelisation 

Vi ber att alla döpta blir engagerade i missionen, genom att vittna om ett liv präglat av Evangeliet.

Marraskuu  –  Yleinen

Rukoilemme, että masennuksesta tai loppuunpalamisesta kärsivät ihmiset löytäisivät tukea ja valoa, joka avaa heille elämän. 

November  –  Universell

Vi ber att personer som lider av depression eller utbrändhet finner stöd och ljus, som öppnar dem för livet.

Tietoja kirjoittajasta

Stanislaw Zawilowicz SCJ

Isä Stanislaw Zawilowicz SCJ on Turun Pyhän Birgitan ja autuaan Hemmingin seurakunnan kappalainen. Hän kuuluu Jeesuksen pyhän sydämen pappien veljeskuntaan.

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...