Valitse Sivu

Rukoilkaamme edelleen uuden piispan nimityksen puolesta

Rukoilkaamme edelleen uuden piispan nimityksen puolesta

Hyvät hiippakuntalaiset! Vaikka toivomme tietysti kaikki, että Helsingin hiippakunta saisi mahdollisimman pian uuden piispan, näyttää siltä, että valinta ei tapahdu mitenkään poikkeuksellisen nopeasti. Joudumme vielä odottamaan.

Tämä piispaton aika on hiippakunnalle tärkeää aikaa. Me voimme nyt rukoilla aivan erityisesti oman hiippakuntamme puolesta, omien seurakuntiemme ja pappiemme puolesta samoin kuin sekä edellisen piispamme Teemun että tulevan piispamme puolesta, vaikka emme hänen nimeään vielä tunnekaan. Voimme kääntyä luottavaisina Jumalan puoleen ja todeta: Tapahtukoon sinun tahtosi.

Emerituspiispamme Teemu Sippo SCJ on jo muuttanut pois piispantalosta, joten siinäkin mielessä kaikki on valmista, kunhan vain jaksamme odottaa.

isä Marco Pasinato
Hiippakunnan asiainhoitaja  

Tietoja kirjoittajasta

Fides

Katolinen hiippakuntalehti Fides on Helsingin katolisen hiippakunnan viestintäosaston julkaisu. Se ilmestyy osin paperisena ja osin pelkästään nettiversiona. ISSN 0356-5262.

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...