Valitse Sivu

Marssi elämän puolesta Helsingissä 23.9.2023

Marssi elämän puolesta Helsingissä 23.9.2023

Pyhä messu

Monsignore Rudolf Larenz viettää lauantaina 23.9. messun elämän puolesta klo 11.30 Pyhän Marian kirkossa.

Mitä?

Järjestämme jo kolmannen kerran marssin elämän puolesta. Tavoitteemme on tehdä marssista vuotuinen perinne. Marssin tarkoituksena on lisätä yhteiskunnallista keskustelua abortin kipeästä todellisuudesta, joka koskettaa niin monia suomalaisia, mutta, josta ei silti juuri keskustella. Haluamme puolustaa elämää hedelmöittymisestä alkaen ja olla muistuttamassa, että jokainen ihmiselämä on ainutlaatuinen lahja. Yhdessä voimme tehdä tulevaisuudesta valoisamman!

Miksi?

Suomessa 22 kohtulasta kuolee päivittäin abortissa. He ovat avuttomia ja viattomia. EU:n parlamentti on julkilausumassaan todennut abortin ihmisoikeudeksi ja yhä enenevässä määrin siitä julkisuudessa myös puhutaan sellaisena. Suomessa taas Oma tahto -aloite helpotti aborttia äskettäin. Tarve puolustaa syntymättömiä lapsia on siis suurempi kuin koskaan!

Milloin?

Kokoonnumme Senaatintorille lauantaina 23. syyskuuta klo 14:00. Avauksen jälkeen kuljemme Aleksanterinkadun ja Mannerheimintien kautta eduskuntatalolle. Eduskuntatalolla on puheita ja musiikkiesityksiä. Tilaisuuden arvioidaan päättyvän noin klo 17:00.

Kutsu:

Marssille ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat puolustaa kohdunsisäistä ihmiselämää ja elämää yleensä. Paikalle tulijat voivat halutessaan ottaa mukaansa pro life -aiheisia julisteita ja banderolleja. Marssilla ei saa käyttää muun aiheisia tunnuksia.

Yhteydenotot ja järjestäjä:

Yhteydenotot ja tiedustelut: marssielamanpuolesta@gmail.com 

Instagram: https://www.instagram.com/marssi_elaman_puolesta/

Facebook: https://facebook.com/marssielamanpuolesta

Järjestäjät: Jyväskylän ja Kouvolan Elämän puolesta -ryhmät. Yhteistyössä: Suomen evankelisluterilainen lähetyshiippakunta, Patmos lähetyssäätiö

Tietoja kirjoittajasta

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...