Valitse Sivu

Tampereen papisto koronaeristyksessä

Tampereen papisto koronaeristyksessä

Tampereen Pyhän ristin seurakunnan kirkkoherra isä Tri Nguyen on ilmoittanut, että hänellä on todettu koronatartunta. Tämän seurauksena hänet on asetettu eristykseen seurakunnan pappilaan, joka on suljettu 11.4. asti, ja seurakunnan kappalainen isä Eze Charles Nwoko on vastaavan ajan tartuntatautilain mukaisessa karanteenissa. 

Viranomaisten antamien ohjeiden mukaan pelkkään messuun osallistumisen perusteella ei muita uskovia tarvitse asettaa karanteeniin, vaan riittää, että he tarkkailevat oloaan. Jos ilmenee oireita, hakeudutaan testaukseen.

Tampereen seurakunnan liturginen ohjelma tähänastisine varotoimineen pysyy toistaiseksi lähes muuttumattomana, tosin ilmeisesti lauantain ruoansiunaus ja sunnuntain diasporamessu Hämeenlinnassa perutaan. Hiippakunnan muut papit käyvät kirkossa viettämässä muut ohjelman mukaiset hartaudet ja messut. Seurakunnan kalenteriin merkittäneen kaikki mahdolliset muutokset ja peruutukset.

Rukoilkaamme isä Trin tervehtymisen puolesta.

KATT

Tietoja kirjoittajasta

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...