Valitse Sivu

Lukion katolista uskontoa etäopiskeluna

Lukion katolista uskontoa etäopiskeluna

Sotungin etälukio Vantaalla tarjoaa syksystä 2019 alkaen mahdollisuuden opiskella lukion katolisen uskonnon oppimäärän pakolliset kurssit UK1 ja UK2 etäopiskeluna. Sotungin etälukiossa voi periaatteessa opiskella mistä päin Suomea tahansa, mutta kurssien loppukokeet edellyttävät läsnäoloa paikan päällä Sotungissa.

Etäopiskelu on hyvä vaihtoehto sellaisille opiskelijoille, joille uskonnon kurssien suorittaminen on hankalaa esimerkiksi lukujärjestyksen vuoksi.

Opiskelu tapahtuu internetin välityksellä Itslearning-oppimisympäristössä, oppikirjana on Jaanu-Schröder: Lukion katolinen uskonto. Kurssien opettajana toimii allekirjoittanut. Lisätietoa katolisen uskonnon opiskelusta saa syksystä alkaen suoraan Sotungin etälukiosta, www.etalukio.fi.

Nikodemus Heikman

Tietoja kirjoittajasta

Fides

Katolinen hiippakuntalehti Fides on Helsingin katolisen hiippakunnan viestintäosaston julkaisu. Se ilmestyy osin paperisena ja osin pelkästään nettiversiona. ISSN 0356-5262.

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...