Valitse Sivu

Kirjasyksy on vilkas

Kirjasyksy on vilkas

Katolisen tiedotuskeskuksen kirjasyksy on aktiivinen. Paavi Benedictus XVI:n suuren suosion saanut Jeesus Nasaretilainen -trilogia ilmestyy nimittäin lähiaikoina uusina painoksina KATT:n ja Hemmingus Oy:n yhteisjulkaisuna. Kirjasarjan olivat alunperin julkaisseet Edita Publishing Oy (osa 1) ja Perussanoma Oy (osat 2 ja 3). 

Samoin ilmestyy viitisen vuotta sitten edesmenneen Jarno Tarkoman kirja Assisin pyhä Franciscus sekä pyhän Jeesus-lapsen Teresan hengellisyydestä kertova kirja Heikkojen voima. Vastikään on ilmestynyt ruotsiksi myös Fideksen pitkäaikaisen kolumnistin Jan-Peter Paulin kirjoituksista tehty kokoomateos Tro och ansvar – en katoliks pilgrimsfärd.

Lokakuun lopussa 26.–29.10.2023 Katolinen tiedotuskeskus kirjakauppoineen on jälleen paikan päällä Helsingin kirjamessuilla, jossa sekä uutuuskirjoihin että moniin aikaisempiin julkaisuihin voi tutustua ja josta niitä voi myös ostaa vaikka joululahjaksi. KATT:n osasto sijaitsee karttapisteessä 6a80 eli perille pääsee pääportaikosta suoraan eteenpäin kulkien.

KATT

> Katolinen kirjakauppa

Tietoja kirjoittajasta

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...