Valitse Sivu

Fides kokee uudistuksen

Fides kokee uudistuksen

Paperilehti jälleen kaikkiin koteihin

Katolisen hiippakuntalehti Fideksen ilmestyminen uudistuu jo vuonna 2024. Helsingin piispa Raimo Goyarrola on vahvistanut suunnitelman, jonka mukaan Fides-lehti lähetetään tänä vuonna kaksi kertaa kaikkiin katolisiin koteihin ja julkaistaan sen lisäksi pelkkänä digilehtenä neljä kertaa (vuoden ensimmäinen diginumero ilmestyi tammikuussa). Näin ollen vuonna 2024 lehti ilmestyy yhteensä kuusi kertaa. Viime vuosina Fides on ilmestynyt 10 kertaa vuodessa, kuudesti digiversiona ja neljästi paperilehtenä, joka on ollut noudettavissa seurakunnista ja myös tilattavissa.

Ilmestyminen harvenee, sivumäärä kasvaa

Samalla, kun lehti lähetetään kaikkiin katolisiin koteihin, sitä myös uudistetaan. Yksittäinen lehti sisältää aikaisempaa enemmän sivuja ja artikkeleita eikä vuosittainen sivumäärä ainakaan vähene. Ajankohtaisten uutisten ja ohjelmatietojen julkaiseminen painottuu jatkossa luonnollisesti yhä enemmän pian uudistuville kotisivuille ja sosiaalisen median eri kanaviin.

Tämä uudistus kumoaa Fideksen aiemman ilmestymisaikataulun vuodelle 2024. Uusi ilmestymisaikataulu löytyy täältä.

KATT


Joitakin ohjeita

  • Katolisen kirkon jäsenet saavat paperilehden kotiinsa automaattisesti – samaan osoitteeseen lähetetään kuitenkin vain yksi lehti. Osoitteet saadaan seurakuntien jäsenrekisteristä, joten osoitteenmuutokset ja -korjaukset kannattaa myös tehdä sinne.
  • Ei-katolilaiset voivat edelleen tilata lehden: info(at)katolinen.fi.
  • Lehden tekemistä voi tukea osallistumalla rahankeräykseen täällä.
  • Kaikkia kannustetaan tilaamaan omaan sähköpostiinsa uutiskirje, jossa ilmoitetaan ainakin aina uuden Fideksen ilmestymisestä. Tilauksen voi tehdä tällä sivulla olevasta tilauslomakkeesta: Tilaa uutiskirjeemme.

Tietoja kirjoittajasta

1 Kommentti

  1. Seppo hyttinen

    On myönteistä, että Fides jaetaan perinteisessä printti muodossa taas jokaiseen katoliseen kotiin! Monelle lehti on ainoa side seurakuntaan ja Kirkkoon.

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...