Valitse Sivu

Rukouksen vuosi valmistaa juhlavuoteen 2025

Rukouksen vuosi valmistaa juhlavuoteen 2025

Paavi Franciscus uudisti Angelus-rukouksen yhteydessä tammikuussa toiveensa, että vuoden 2025 juhlavuoteen valmistauduttaisiin yleismaailmallisessa kirkossa “rukouksen vuodella”, jonka aikana uskovat “rukoilisivat entistä enemmän valmistaakseen meitä kohtaamaan hyvin tämän armon tapahtuman ja kokemaan Jumalan toivon voiman”.

Paavin mukaan rukouksen vuoden tarkoitus on “löytää uudestaan rukouksen arvo ja välttämättömyys niin henkilökohtaisessa kuin kirkollisessa elämässä ja koko maailmassa”. Paavi myös lupasi, että Evankelioimisen virasto tuottaa aineistoa rukouksen vuotta varten.

KATT / Vatican News

Tietoja kirjoittajasta

Fides

Katolinen hiippakuntalehti Fides on Helsingin katolisen hiippakunnan viestintäosaston julkaisu. Se ilmestyy osin paperisena ja osin pelkästään nettiversiona. ISSN 0356-5262.

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...