Valitse Sivu

Fideksen ilmestymisestä – tilaa paperilehti kotiin ja tiedotteet sähköpostiin

Fideksen ilmestymisestä – tilaa paperilehti kotiin ja tiedotteet sähköpostiin

Fides ilmestyy vuonna 2020 samalla tavalla kuin päättyvänä vuonna, jolloin lehden painattamista jouduttiin rajoittamaan merkittävästi hiippakunnan talouden kireän tilanteen seurauksena.

Tämä tarkoittaa sitä, että lehti ilmestyy yhteensä 10 kertaa, mutta vain neljästi painettuna, niin sanottuna paperilehtenä. Kaikki artikkelit samoin kuin kaikkien lehtien näköistiedostot ovat luettavissa myös internetissä Fideksen omilla sivuilla osoitteessa fides.katolinen.fi. Sivuilla on myös sellaisia artikkeleita, joita ei ole mahtunut lehteen.

Vuoden neljä paperilehteä lähetetään myös seurakuntiin, joista niitä voi hakea kotiin. Paperilehdistä voi tehdä myös lehtitilauksen, jolloin lehti postitetaan painosta suoraan kotiin. Vuosikerran hinta kotimaahan on 20 euroa. Vuoden 2019 tilaukset jatkuvat automaattisesti vuonna 2020. (Lehteä ei siis lähetetä automaattisesti kaikkiin katolisiin koteihin, niin kuin tehtiin vuoteen 2018 asti.)

Lehtien ilmestymisestä ja mahdollisesti muista tärkeistä tapahtumista voi saada tiedon myös tilaamalla Katolisen tiedotuskeskuksen tiedotteen kotisivuiltamme katolinen.fi tai fides.katolinen.fi.

KATT

Tietoja kirjoittajasta

Fides

Katolinen hiippakuntalehti Fides on Helsingin katolisen hiippakunnan viestintäosaston julkaisu. Se ilmestyy osin paperisena ja osin pelkästään nettiversiona. ISSN 0356-5262.

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...