Valitse Sivu

Evankelis-katolinen adventtimatka

Evankelis-katolinen adventtimatka

TT Emil Anton järjestää 12.-13.12.2020 ekumeenisen adventtimatkan Helsingistä Kemiöön, Naantaliin ja Turkuun teemalla ”Hedberg, Birgitta ja Hemming”. F.G. Hedbergin (k. 1891), pyhän Birgitan (k. 1373) ja autuaan Hemmingin (k. 1366) innoittama matka on tarkoitettu katolisen kirkon ja evankelisen liikkeen (SLEY, ELY) jäsenille ja muille kiinnostuneille. Matkaan sisältyvät mm. opastukset Kemiön ja Naantalin keskiaikaisilla kirkoilla, kolmen ruokalajin lounas presidenttienkin suosimassa perinteikkäässä ravintola Trapissa, evankelis-katolinen keskusteluhetki (TT Timo Nisula ja kirjailija Kirsti Ellilä), yöpyminen birgittalaissisarten vieraskodissa Turussa, vierailu pyhän Birgitan ja autuaan Hemmingin kirkossa Turussa ja Hemmingin pyhäinjäännöslippaalla Turun tuomiokirkossa sekä vapaa-aikaa Turun tunnelmallisilla joulumarkkinoilla. 

Kyseessä on samalla Antonin matkanjohtajan ammatti-tutkinnon näyttömatka, ja se järjestetään yhteistyössä matkanjärjestäjä Happy Guide Helsingin / Sustainable Suomi Finlandin kanssa. Matkalle mahtuu max 20 henkeä. Hinta 290e (2hh) tai 304e (1hh). 

Lisätietoa fineca@hotmail.com, ilmoittautumiset 20.11. mennessä happyguidehelsinki@gmail.com. 

Tietoja kirjoittajasta

Fides

Katolinen hiippakuntalehti Fides on Helsingin katolisen hiippakunnan viestintäosaston julkaisu. Se ilmestyy osin paperisena ja osin pelkästään nettiversiona. ISSN 0356-5262.

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...