Valitse Sivu

Caritas-kuulumiset

Caritas-kuulumiset

Tue lasten ja nuorten toimintaa kesällä

Kesä lähestyy ja tuo mukanaan seurakuntien lastenleirit ja nuorten vahvistusleirit. Caritas tukee leirimaksuissa niitä perheitä, joilla ei muuten olisi mahdollisuutta lähettää lastaan leirille. Lisäksi annamme tukea nuorten kesätapahtumien järjestämiseen. Leiritukikeräykseen osallistumalla autat useampia lapsia ja nuoria saamaan iloisen kesäelämyksen! Voit lahjoittaa suoraan Caritaksen tilille, MobilePayn kautta tai Caritaksen nettisivuilla. 

Saaja: Suomen Caritas ry
Tilinumero: FI73 8000 1270 1545 04
Viite: 2325 (kotimaan työ)
MobilePay: 95959 (viesti: kotimaa)
Keräyslupa: RA/2019/18 (2019-2022)

Uusia nimityksiä Suomen Caritaksessa 

Kaksi Suomen Caritaksen edustajaa on nimitetty Caritas Europan työryhmiin, jotka koostuvat eri alojen asiantuntijoista ja edistävät Caritaksen työtä ympäri Eurooppaa. Suomen Caritaksen sosiaalineuvoja Hannele Liukkonen nimettiin sosiaalipoliittiseen työryhmään ja Caritaksen hallituksen jäsen Osmo Vartiainen nuorten asioiden työryhmään. 

Laura Koskelainen aloittaa toukokuussa Suomen Caritaksen hanke- ja viestintävastaavana. Laura on työskennellyt aiemmin erityisesti luterilaisen kirkon viestinnän tehtävissä.   

Suomen Caritas sai myös huhtikuussa uuden harjoittelijan. David Nénonéné on kotoisin Ranskasta ja opiskelee kansainvälistä liiketaloutta ja hallintoa. Caritaksessa hän auttaa muun muassa viestinnässä sekä kaupassa ja nuorten hankkeiden kehittämisessä kesäkuuhun saakka.  

Maailma kylässä -festivaali järjestetään tänä keväänä virtuaalisesti

Suomen Caritas osallistuu tänä vuonna virtuaaliselle Maailma kylässä -festivaalille 29.-30.5. (osoitteessa: www.maailmakylassa.fi). Luvassa festivaaleilla on mielenkiintoisia puhujia, musiikkia ja ohjelmaa kaikenikäisille. Seuraa myös Caritaksen omaa festivaaliohjelmaa ja -tarjouksia Suomen Caritaksen Facebook-sivuilla ja Suomen Caritaksen nettisivuilla osoitteessa: www.caritas.fi/maailmakylassa  

Kevätvalikoima Caritaksen kaupassa

Suomen Caritaksen kierrätysvaatekaupasta löydät nyt uudet käytetyt vaatteet kevääseen. Tervetuloa hyvää tekeville ostoksille! Kauppa on auki klo 10-15 arkipäivisin osoiteessa Kuusitie 6, Helsinki. Lisäksi järjestämme touko- ja kesäkuussa pop-up myyntiä koronaturvallisesti ulkona. Tiedot pop-up kaupan aikatauluista, kuten myös muista tulevista tapahtumista, ovat osoitteessa: www.caritas.fi/tapahtumat.

www.caritas.fi

Tietoja kirjoittajasta

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...