Valitse Sivu

Caritas-kuulumiset

Caritas-kuulumiset

Nuorille Caritaksen jäsenyys ilmaiseksi

Alle 25-vuotiaat voivat nyt liittyä Caritaksen jäseniksi ilman jäsenmaksuvelvollisuutta – ehkäpä sinunkin lähipiirissäsi on nuori tuleva Caritaksen jäsen? Jäseneksi liittyminen sujuu helposti osoitteessa www.caritas.fi/liity-jaseneksi.

Meisa Dano ehdolla vuoden vapaaehtoiseksi

Caritaksen hallituksen jäsen ja YoungCaritas-ryhmän kantava voima Meisa Dano on ehdolla Vuoden vapaaehtoiseksi Kansalaisareenan äänestyksessä. Meisaa ja muitakin ehdokkaita voi äänestää osoitteessa www.kansalaisareena.fi/vapaaehtoinen.

Caritas esittäytyy Sinä ja seurakuntasi -tapahtumissa

Caritas on mukana seurakuntien ja Welcoming teamin järjestämissä Sinä ja seurakuntasi -tapahtumissa Pyhän Marian seurakunnassa lauantaina 14.10. ja Pyhän Henrikin seurakunnassa lauantaina 19.10. Tervetuloa mukaan!

Mukaan YoungCaritas -toimintaan?

YoungCaritas -toiminnassa nuoret tekevät hyvää yhdessä. Tulevana syksynä mm. jaamme hävikkiruokaa tarvitseville ja vierailemme palvelutaloissa avustamassa ikääntyneitä asiakkaita ulkoilussa ja seurustelemassa heidän kanssaan. Katso lisätietoja osoitteesta www.caritas.fi/youngcaritas, Facebook-ryhmästä YoungCaritas Finland tai Instagram-tililtä youngcaritasfin tai ilmoita yhteystietosi osoitteeseen laura.jarvilehto@caritas.fi, niin pidämme sinut ajan tasalla.

Syksyn uutiskirje

Olethan saanut Caritaksen syksyn uutiskirjeen sähköpostiisi? Jos kirje ei ole tullut perille jäsenyydestäsi huolimatta, otathan yhteyttä toimiston osoitteeseen caritas@caritas.fi. Voit ottaa yhteyttä myös, mikäli haluaisit liittyä Caritaksen jäseneksi tai vain saada uutiskirjeen sähköpostiisi muutaman kerran vuodessa.

Tulevia tapahtumia:

13.11. klo 15-17 Ystävyyden kahvila Caritaksen toimistolla

17.11. klo 10-14.30 Marrasmarkkinat Henrikin katedraalin seurakuntasalissa

1.12. klo 10-14.30 Adventtimyyjäiset Marian kirkon seurakuntasalissa

11.12. klo 15-17 Ystävyyden kahvila Caritaksen toimistolla

Lisätietoja / in Enghlish / på svenska:  

www.caritas.fi

Tietoja kirjoittajasta

Fides

Katolinen hiippakuntalehti Fides on Helsingin katolisen hiippakunnan viestintäosaston julkaisu. Se ilmestyy osin paperisena ja osin pelkästään nettiversiona. ISSN 0356-5262.

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...