Valitse Sivu

Apuraha katolisen teologian opiskelijoille

Apuraha katolisen teologian opiskelijoille

Helsingin hiippakunta julistaa haettavaksi apurahoja teologian opintoja varten jossakin paavillisessa tai muussa katolisessa yliopistossa tai katolisessa teologisessa tiedekunnassa opiskeleville katolisen kirkon jäsenille. Apurahaa voi anoa täyttämällä ja palauttamalla Helsingin hiippakunnan kuuriaan hakemus, jonka voi saada kuuriasta osoitteesta Rehbinderintie 21, 00150 Helsinki.

Hakijan on anomuksessa selitettävä, miksi ja missä laajuudessa hän opiskelee katolista teologiaa sekä miten hän näkee opintojensa mahdollisesti tukevan katolisen kirkon työtä Suomessa. Anomukseen on lisäksi liitettävä lyhyt curriculum vitae sekä yhden tai kahden suosittelijan antama lausunto (suomeksi, ruotsiksi, englanniksi tai italiaksi). Hiippakunnan asiainhoitaja päättää apurahan saajista noin yhden kuukauden kuluessa hakemuksen jättämisestä. Lisätietoja: hiippakunta(at)katolinen.fi.

Katolinen kirkko Suomessa

Tietoja kirjoittajasta

Fides

Katolinen hiippakuntalehti Fides on Helsingin katolisen hiippakunnan viestintäosaston julkaisu. Se ilmestyy osin paperisena ja osin pelkästään nettiversiona. ISSN 0356-5262.

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...