Valitse Sivu

Caritas-kuulumiset

Caritas-kuulumiset

Caritas-iltapala Pyhän Marian kirkolla ke 29.1. klo 18.30-19.30

Caritas tarjoaa iltamessun jälkeen iltapalaa seurakuntasalissa, ja samalla pääset kuulemaan ja keskustelemaan työstämme Suomessa ja maailmalla. Illan aikana on myös mahdollista maistella ja ostaa Espanjassa käsin valmistettua luostarisuklaata. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Caritaksen toimintaan!

Ystävyyden kahvila

Ystävyyden kahvilat ja retkitoiminta jatkuvat tuttuun tapaan tänä keväänä. Tarkat päivämäärät voi tarkistaa Facebook-sivuiltamme sekä Caritaksen verkkosivujen Ajankohtaista-osiosta.

Ryhmä työttömille nuorille vanhemmille 

DUUNI -hanke tukee nuoria vanhempia löytämään työ- tai opiskelupaikan. Ryhmät on tarkoitettu nuorille pienten lasten äideille ja isille, jotka ovat työttömiä tai vailla koulutusta. Tapaamisajat sovitaan yhdessä ryhmäläisten kanssa.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen: hannele.liukkonen@caritas.fi, 040 256 6275.

Lämmin kiitos kaikille adventtikeräykseen osallistuneille!

Lahjoitusten avulla Caritaksen klinikat Jordaniassa voivat tarjota elintärkeää hoitoa ja lääkkeitä Syyrian sotaa paenneille perheille.

Caritas evening snack at St Mary’s Church on January 29th at 6.30 to 7.30 pm 

Caritas will offer a little evening snack in the parish hall after the 6 o’clock mass. You will have a chance to hear about and discuss the caritative work of Caritas in Finland and abroad as well as taste and buy handmade chocolate from a Spanish monastery. Warmly welcome!

Support group for unemployed young parents

Welcome to DUUNI-group at Caritas! The group is meant for young mothers and fathers who are unemployed or without education. The group offers support on how to return to

studies or to find employment. The schedule of meetings will be agreed upon with the participants.

More information and registration: hannele.liukkonen@caritas.fi, 040 256 6275.

A warm thank you for all donations to our Advent Collection!

With the help of the donations Caritas’ clinics are able to provide for vital care and medication to Syrian refugee families in Jordan. 

Tietoja kirjoittajasta

Fides

Katolinen hiippakuntalehti Fides on Helsingin katolisen hiippakunnan viestintäosaston julkaisu. Se ilmestyy osin paperisena ja osin pelkästään nettiversiona. ISSN 0356-5262.

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...