Valitse Sivu

Viesti piispalta: Katolinen hoivakoti

Viesti piispalta: Katolinen hoivakoti

Hiippakuntamme on nuori ja kasvava yhteisö. Meillä alkaa kuitenkin olla myös vanhuksia, joista osa asuu yksin ja tarvitsee sairaanhoitoa. Mielestäni meillä on velvollisuus pitää heistä huolta ja tarjota heille niin paljon apua kuin voimme. Tätä tarkoitusta varten haluaisin perustaa hoivakodin, jossa olisi tarjolla myös sairaanhoitoa ja palliatiivista hoitoa. 

Jos sinulla on kokemusta tästä ammattialasta ja haluat olla mukana tässä projektissa, olisin kiitollinen, jos ottaisit yhteyttä suoraan minuun. 

Samoin jos sinä haluat asua hoivakodissa tai tunnet jonkun kiinnostuneen, ilmoita myös siitä minulle tai pyydä tuota kiinnostunutta ottamaan itse yhteyttä. 

Kiitoksin ja rukouksin,

+ Raimo Goyarrola
Helsingin piispa

Tietoja kirjoittajasta

Fides

Katolinen hiippakuntalehti Fides on Helsingin katolisen hiippakunnan viestintäosaston julkaisu. Se ilmestyy osin paperisena ja osin pelkästään nettiversiona. ISSN 0356-5262.

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...