Valitse Sivu

Rukouksen apostolaatti

Rukouksen apostolaatti

Toukokuun 2020 rukouksen apostolaatin palsta

Jeesus opettaa meitä: ”Totisesti, totisesti: jokainen, joka tekee syntiä, on synnin orja (…) Jos Poika vapauttaa teidät, te olette todella vapaita” (Joh. 8:34,36). Jokainen riippuvuus tuottaa tuskaa ja surua. Ihmiset, joilla on jokin riippuvuus, tarvitsevat todella apua, koska he eivät enää osaa auttaa itseään. Jokainen joka tuntee riippuvuuteen ajautuneen henkilön, tietää, kuinka vaikea on suostutella häntä terapiaan. Sairas ihminen tarvitsee myös hengellistä apua. Hänen tarvitsee kuulla nämä rohkaisun sanat: ”Älä häpeä hakea apua. Avun hakeminen on vahvuuden merkki.”

Riippuvuuden synnyttävän kokemuksen selvittäminen on tärkeää riippuvuudesta vapautumisen kannalta. On tärkeä, että ihminen alkaa miettiä, miksi riippuvuus alkoi. Me rukoilemme myös, että Pyhä Henki auttaa näitä ihmisiä elämään totuudessa ja viisaasti tekemään yhteistyötä Jumalan armon kanssa.                                                      

Tämä rukous voi olla yksi mahdollisuus pyytää apua armeliaalta Jumalalta: 

”Rakas Isä, tule luokseni yksinäisyyteeni, anna minulle luottamusta, jotta voisin puhua jollekulle riippuvuudestani. Luotan siihen, että voit johdattaa minut pois tästä vankilasta, että voit parantaa minun mieleni ja ruumiini. Kaipaan vapauteen, mutta olen yhä niin jumissa ajatusten ja pelkojeni kanssa. Peitä minut rakkaudellasi ja armollasi, kunnes voin sinun avullasi, Herra, kulkea vapaasti, murtautua irti ja elää jälleen täyttä elämää. Aamen”

isä Stanisław Zawiłowicz SCJ

Rukoilkaamme…

Toukokuu  –  Yleinen 

Rukoilemme, että diakonit, jotka palvelevat uskollisesti Sanaa ja köyhiä, tulisivat vahvistavaksi merkiksi koko kirkolle.

Maj –  Universell 

Vi ber att diakoner som troget tjänar Ordet och de fattiga, blir ett stärkande tecken för hela Kyrkan. 

Kesäkuu  –  Lähetystyö

Rukoilemme, että kaikki vaikeuksissa olevat voisivat löytää elämässään oman tiensä antamalla Jeesuksen sydämen koskettaa heitä.

Juni –  Evangelisation

Vi ber att alla som har det svårt, kan finna sin väg i livet, genom att låta sig beröras av Jesu Hjärta. 

Tietoja kirjoittajasta

Stanislaw Zawilowicz SCJ

Isä Stanislaw Zawilowicz SCJ on Turun Pyhän Birgitan ja autuaan Hemmingin seurakunnan kappalainen. Hän kuuluu Jeesuksen pyhän sydämen pappien veljeskuntaan.

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...