Valitse Sivu

Pohjoismaiden perhepäivät peruttiin – Roomassa kokoontuu koko maailma

Pohjoismaiden perhepäivät peruttiin – Roomassa kokoontuu koko maailma

Koronarajoitusten takia jo kahteen kertaan siirretyt Pohjoismaiden katoliset perhepäivät, jotka oli tarkoitus pitää helatorstaiviikonloppuna Etelä-Norjassa, on peruutettu. Päätöksen asiasta teki Pohjoismaiden piispainkokous, joka perusteli päätöstään sekä ilmoittautumisten hitaudella että sillä, että Venäjän sotatoimet ovat ilmeisestikin vaikuttaneet monien kiinnostuneiden päätökseen olla sittenkin osallistumatta. Seuraavien perhepäivien suunnittelu aloitetaan vielä ennen kesää.

Tänä kesänä 22.-26.6. järjestetään Roomassa kuitenkin Maailman perheiden tapaaminen, jonka teemana on “Luottamus Kaitselmukseen”. Tapaamiseen osallistuu edustajia eri maista ja piispainkokouksista. Tapaamisen verkkosivuilla (https://www.romefamily2022.com/en) on paljon hyvää katekeettista aineistoa, josta joitakin osia julkaistaan myöhemmin myös suomeksi.

KATT

Tietoja kirjoittajasta

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...