Valitse Sivu

Vanhempien tukikanava – Parent support channel

Vanhempien tukikanava – Parent support channel

(suomeksi)

Hiippakunnan Opetusosasto tarjoaa perheille keskusteluyhteyden Opetusosaston Zoom-yhteyden kautta. Kaikki ovat tervetulleita kysymään ja keskustelemaan koulu- tai opiskeluasioista, tai muista mieltä askarruttavista asioista kanssani tai jakamaan kokemuksiaan toisten kanssa.

AIKA: Kanava on auki keskiviikkoisin klo 10-12.

LINKKI: https://helsinki.zoom.us/j/986714931

Osmo Vartiainen, opetusjohtaja / Katolinen kirkko Suomessa

(English)

The Education Department is offering a connection for parents to discuss matters concerning schooling and education, or any other matters that you may whish to share with me or each other.

TIME: The channel will be open on Wednesday mornings from 10:00 until 12:00.

LINK: https://helsinki.zoom.us/j/986714931

Osmo Vartiainen, director of Education / Catholic Church in Finland

Linkki löytyy myös Opetusosaston sivuilta – Link also on Education Department Home Page: Opetus.katolinen.fi -> Etäopetus -> Vanhempien kanava – Parent channel

Tietoja kirjoittajasta

Marko Tervaportti

Marko Tervaportti on Katolisen hiippakuntalehti Fideksen päätoimittaja ja Helsingin hiippakunnan viestintäjohtaja. Hän on koulutukseltaan filosofian maisteri (teoreettinen filosofia, Helsingin yliopisto). Hän on opiskellut myös Paavillisessa Angelicum-yliopistossa Roomassa.

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...