Valitse Sivu

Pohjoismaiden perhepäivät järjestettäneen sittenkin

Pohjoismaiden perhepäivät järjestettäneen sittenkin

Pohjoismaiden piispainkokous on päättänyt alustavasti siirtää vuoden 2020 toukokuussa Norjan Haugetunissa pidettäväksi suunnitellut Pohjoismaiden katoliset perhepäivät vuoden 2022 keväälle. Perhepäivien suunnitelmat vahvistetaan viimeistään tulevana syksynä, jolloin alkanee samalla myös ilmoittautuminen tapahtumaan.

Perhepäivien teemaksi oli alun perin valittu ”Rakkaus perheessä – kirkon voimavara”. Näillä näkymin perhepäivät pidettäisiin 26.-29. toukokuuta 2022 Haugetunissa. Pian tämän jälkeen järjestetään myös Roomassa Amoris laetitia -perhevuoden päätöstapahtuma.

Pohjoismaiden katolisia perhepäiviä on järjestetty aikaisemmin jo kahdesti, vuonna 2010 Jönköpingissä Ruotsissa ja vuonna 2015 Kööpenhaminassa. Sinne kutsutaan katolisia perheitä kaikkialta Pohjoismaista. Kielitaidoksi riittää skandinaviska tai englanti.

KATT

Tietoja kirjoittajasta

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...