Valitse Sivu

Pappi ja tubettaja

Pappi ja tubettaja

Katolisuus on vähitellen saanut jalansijaa internetissä myös suomeksi. Hiippakunnan ja Fideksen kotisivujen lisäksi kaikilla seurakunnilla on omat nettisivunsa, samoin on myös joillakin maallikkoryhmillä ja yhteisöillä. Tämän lisäksi muutama seurakunta lähettää myös suoraa webbikamerakuvaa ainakin sunnuntain päämessuista.

Uusin aluevaltaus internetissä on video- ja ääniblogien tekeminen. Jonkin verran yksittäisiä luentoja on jo aikaisemmin julkaistu joissakin välineissä, mutta hiljattain on tällä saralla astuttu iso askel eteenpäin.

Isä Oskari Juurikkala on nimittäin jo jonkin aikaa tehnyt lyhyistä ajatuksistaan ja mietiskelyistään videoblogeja ja podcasteja. Hänen teemansa vaihtelevat rukouksesta pappeuteen ja selibaatista kiitollisuuteen. Hänen youtube-kanavallaan on jo parikymmentä videoblogia eli vlogia ja podcast-kanavallaan kymmeniä podcasteja, joiden mitta vaihtelee muutamasta minuutista pariinkymmeneen.

Isä Oskarin youtube-kanava löytyy osoitteesta youtube.com/oskarijuurikkala ja hänen Hetki Jeesukselle -podcastinsa löytyvät osoitteesta anchor.fm/oskari-juurikkala.

KATT

Tietoja kirjoittajasta

Fides

Katolinen hiippakuntalehti Fides on Helsingin katolisen hiippakunnan viestintäosaston julkaisu. Se ilmestyy osin paperisena ja osin pelkästään nettiversiona. ISSN 0356-5262.

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...