Valitse Sivu

Paavi Franciscus toipuu leikkauksesta

Paavi Franciscus toipuu leikkauksesta

Paavi Franciscukselle tehtiin ennalta suunniteltu suolistoleikkaus 4. heinäkuuta 2021 Gemellin yliopistosairaalassa. Paavi oli kärsinyt divertikuliitin eli umpipussitaudin oireista ja osa paksusuolesta poistettiin. Paavi oli sairaalassa muutaman päivän aluksi suunniteltua viikkoa pitempään, mutta toipumisen edetessä hän pystyi mm. vierailemaan lapsipotilaiden luona ja johti Angelus-rukouksen sunnuntaina 11.7. sairaalan 10. kerroksen parvekkeelta käsin. Hänet kotiutettiin sairaalasta 14.7. Ennen paluutaan asuntoonsa Casa Santa Martaan paavi kävi Santa Maria Maggiore -basilikassa rukoilemassa hänelle hyvin tärkeän Marian kuvan (Salus Populi Romani) edessä. Paavi on toipunut leikkauksesta hyvin ja kiittänyt sairaalaa saamastaan hoidosta.

KATT/VIS

Tietoja kirjoittajasta

Fides

Katolinen hiippakuntalehti Fides on Helsingin katolisen hiippakunnan viestintäosaston julkaisu. Se ilmestyy osin paperisena ja osin pelkästään nettiversiona. ISSN 0356-5262.

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...