Valitse Sivu

Caritas-kuulumiset

Caritas-kuulumiset

Tue lapsia ja nuoria pääsemään leirille

Kesä ja leirikausi lähestyy. Caritas on tukenut vuosittain kymmeniä lapsia ja nuoria leirimaksuissa. Leirejä on monenlaisia hiippakunnan vahvistusleireistä virkistys- ja harrastusleireihin. 

Jaamme lapsille ja perheille tukea leirimaksuihin. Jotta tuki toteutuu, tarvitsemme tukea lahjoittajilta. Voit lahjoittaa joko nettisivuillamme, suoraan tilille (tiedot alla) tai MobilePayn kautta.

  • Saaja: Suomen Caritas ry
  • Tilinumero: FI73 8000 1270 1545 04
  • Viite: 2325 (kotimaan sosiaalityö)
  • MobilePay: 95959 (viesti: kotimaa)
  • Rahankeräyslupa: tunnus: RA/2022/218

.

Samanarvoinen elämäni -näyttely avautuu Helsingissä kesäkuussa

Caritaksen Samanarvoinen elämäni -näyttely tuo välähdyksiä bangladeshilaisesta arjesta. Näyttelyyn kuuluu lähes kaksikymmentä bangladeshilaisen valokuvaajan GMB Akashin kuvaa ja niihin liittyvää tarinaa.

Näyttely on esillä Vallilan kirjaston Galleria Kajavassa 2.-29.6.2022.

Bangladesh ylittää uutiskynnyksen Suomessa noin muutaman kerran kuussa. Usein uutisaiheena ovat alueen luonnonmullistukset, vaatetehtaiden vaikeat olot, koronatilanne ja Myanmarista paenneet rohingya-pakolaiset.

Tässä näyttelyssä esillä olevat kuvat tuovat esiin tavallisten bangladeshilaisten arkea. Akash kuvaa arvostavalla tavalla yhteiskuntien reunamille jääviä ihmisiä ja antaa heille mahdollisuuden tuoda äänensä kuuluviin.

”Olen tarinankertoja. En vain ota kuvia, vaan haluan kertoa tarinan kuvan takana”, kertoo valokuvaaja GMB Akash.

Näyttely liittyy Caritaksen Samanarvoinen elämäni -hankkeeseen, johon kuuluu myös oppimateriaali ja sosiaalisen median kampanja.

Lue lisää näyttelystä lisää: https://www.samanarvoinenelamani.org/ 

Tervetuloa ostoksille Caritas-kauppaan!

Kevät ja äitienpäivä lähestyy. Voit ilahduttaa äitiä tai ystävää ja ostaa hänelle tuotteita kaupastamme. Tarjouksessa Mokkamestareiden kahvia Guatemalasta tai Etiopiasta 2×18€ ja ranskalaisessa luostarissa valmistetut saippuat 3×12€. 

Myymälä auki osoitteessa Kuusitie 6, 00270 Helsinki maanantaista perjantaihin kello 10–15. 

Verkkokauppamme on aina auki osoitteessa www.caritas.fi/caritas-kauppa. Kun tilaat hyvissä ajoin, lahjasi ehtii postitse hyvissä ajoin ennen äitienpäivää.

Tapahtumia

Tapahtumia Caritaksen toimistolla osoitteessa Kuusitie 6, 00270 Helsinki

Ystävyyden kahvila 

kerran kuussa keskiviikkoisin kello 15–17. Touko- ja kesäkuun kahvilapäivät ovat 11.5., 15.6.2022

Hävikkiruoanjakelu 

joka toinen maanantai klo 15–16. Touko- ja kesäkuun jakopäivät ovat 16.5. ja 30.5.2022.

Koronatilanteen vuoksi hävikkiruoanjakelu järjestetään tällä hetkellä Caritaksen toimiston ulkopuolella. Jonottamaan voi tulla klo 14.50. Ruokakasseja on rajoitetusti noin 30 kpl joka kerralla.

Liity Caritaksen jäseneksi!

Suomen Caritas tukee kehitysyhteistyöhankkeita Myanmarissa ja Keniassa. Suomessa Caritaksen työntekijät ja vapaaehtoiset ovat tarjoavat sosiaaliohjausta maahanmuuttajille Caritaksen toimistolla. Jäsenet ja kuukausilahjoittajat saavat halutessaan Caritaksen uutiskirjeen, joissa kerrotaan kuulumisia hankkeista sekä muusta Caritaksen toiminnasta. Lue lisää jäsenyydestä osoitteesta www.caritas.fi/liity-jaseneksi

www.caritas.fi

Tietoja kirjoittajasta

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...