Valitse Sivu

Bonifatiuswerkin neuvosto vierailee Suomessa

Bonifatiuswerkin neuvosto vierailee Suomessa

Saksalaisen katolisen avustusjärjestön Bonifatiuswerkin neuvosto, Bonifatiusrat, vierailee Suomessa 6.-9.9.2019 tarkoituksenaan tutustua Helsingin hiippakuntaan ja sen tulevaisuudennäkymiin. Vierailun tavoitteena on samalla kartoittaa mahdollisia tulevia avustuskohteita sekä tietenkin tutustua aikaisemmin tuettuihin kohteisiin. Helsingin lisäksi neuvosto vierailee viikonlopun aikana myös Turussa.

Perjantai-iltapäivänä neuvostolle kerrottiin piispantalossa hiippakunnan osastojen toiminnasta, annettiin talouskatsaus ja esiteltiin joitakin projekteja. Paikalla oli hiippakunnan asiainhoitajan isä Marco Pasinaton lisäksi myös emerituspiispa Teemu Sippo SCJ ja entinen yleisvikaari isä Raimo Goyarrola.

Bonifatius-neuvoston puheenjohtaja on Paderbornin kaupungin aikaisempi pormestari Heinz Paus (kuvan keskellä piispa Sipon vasemmalla puolella) ja koko Bonifatiuswerkin pääsihteerinä toimii monsignore Georg Austen (kuvassa edellisten välissä takana).

Marko Tervaportti

Tietoja kirjoittajasta

Marko Tervaportti

Marko Tervaportti on Katolisen hiippakuntalehti Fideksen päätoimittaja ja Helsingin hiippakunnan viestintäjohtaja. Hän on koulutukseltaan filosofian maisteri (teoreettinen filosofia, Helsingin yliopisto). Hän on opiskellut myös Paavillisessa Angelicum-yliopistossa Roomassa.

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...