Valitse Sivu

Afrikkalaisen yhteisön messut Kallioon

Afrikkalaisen yhteisön messut Kallioon

Pyhän Marian kirkossa jo viiden vuoden ajan järjestetyt afrikkalaisen sielunhoitoyhteisön (African Catholic Chaplaincy) messut siirtyvät syyskuun 11. päivästä alkaen Kallion evankelisluterilaiseen kirkkoon. Siirron syynä on ennen kaikkea se, etteivät kaikki halukkaat välttämättä enää mahdu tavallisinakaan sunnuntaina afrikkalaiseen messuun Mariassa. Messua vietetään Kalliossa joka sunnuntai klo 12.

Kallion seurakuntaneuvosto suhtautui seurakunnan kirkkoherran Riikka Reinan mukaan tähän ekumeeniseen aloitteeseen hyvin myönteisesti, kertoi Kirkko ja kaupunki -lehti jo kesäkuussa.

Helsingin katolisten seurakuntien tilannetta uusi ratkaisu helpottaa. Kirkot ovat sen verran pieniä, ettei monisatapäinen messuväki sinne mitenkään mahdu sunnuntaista toiseen. Ja messuja on muutenkin jo useampia joka sunnuntai.

Sielunhoitoyhteisön pappina toimii Pyhän Henrikin katedraaliseurakunnan kappalainen, isä Leonard Wobilla Shwei.

KATT

Tietoja kirjoittajasta

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...