Valitse Sivu

Uskonopin viraston prefekti vaihtui

Uskonopin viraston prefekti vaihtui

Pyhän istuimen lehdistöosasto ilmoitti heinäkuun alussa, että paavi Franciscus on päättänyt, että Uskonopin viraston prefektin, kardinaali Luis Francisco Ladaria Ferrerin SJ toimikausi viraston johdossa päättyy ja hänen seuraajakseen on nimitetty argentiinalaisen La Platan arkkipiispa Victor Manuel Fernández. Nimitys astuu voimaan syyskuun puolivälissä.

Arkkipiispa Fernández on syntynyt 18.7.1962. Hänet on vihitty papiksi 15.8.1986 ja piispaksi 15.6.2013. Hän on teologian lisensiaatti Rooman paavillisesta Gregoriana-yliopistosta ja teologian tohtori Buenos Airesin teologisesta tiedekunnasta. Hän oli Argentiinan paavillisen katolisen yliopiston rehtori vuosina 2009–2018. Hän on julkaissut yli 300 kirjaa ja tieteellistä artikkelia.

KATT / VIS

Tietoja kirjoittajasta

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...