Valitse Sivu

Caritas-kuulumiset

Caritas-kuulumiset

Ystävyyden kahvilan kevät

Ystävyyden kahvilat jatkuvat keskiviikkoisin klo 15-17 Caritaksen toimistolla (Kuusitie 6, Helsinki). Kevään tapaamiset ovat 13.2., 20.3., 17.4., 15.5. ja 12.6. Ystävyyden kahvila on kaikille avoin kohtauspaikka. Luvassa lämminhenkistä keskustelua ja yhdessäoloa kahvin, teen sekä voileipien äärellä. Tervetuloa!

Paikalla on Caritaksen vapaaehtoinen sosiaalityöntekijä Hannele Liukkonen. Hannelelta voit myös varata henkilökohtaisen keskusteluajan, jos sinulla on sosiaaliturvaan tai elämänhallintaan liittyviä kysymyksiä tai haluat jutella elämäntilanteestasi. Hannelen puhelinnumero on 040 256 6275 ja sähköposti hannele.liukkonen@caritas.fi.

Myös Ystävyyden kahvilan retket jatkuvat keväällä. Hannele ottaa mielellään vastaa toiveita retkikohteista ja kahvilan erityisteemoista.

Uusi nuorten äitien ja isien ryhmä aloittaa Caritaksessa helmikuussa

Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti nuorille (16-29 vuotiaille) äideille ja isille, jotka ovat ilman työtä tai opiskelupaikkaa. Ryhmä auttaa löytämään omat taidot ja kiinnostuksen kohteet sekä tukee työ- tai opiskelupaikan haussa. Uuden ryhmän ensimmäinen tapaaminen on torstaina 14.2 klo 10-12 Caritaksen toimistolla osoitteessa Kuusitie 6, Helsinki. Osallistuminen on maksutonta. Ryhmän toiminnasta järjestetään myös infotilaisuus viikolla 5 (tarkemmat tiedot saat nettisivuiltamme tai seuraamalla Facebook-tiliämme).

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: adriana.saarialho@caritas.fi tai 0400 911 874 sekä www.caritas.fi/duuni.

Caritas Europan delegaatio Suomessa ihmisoikeuksien asialla

Caritas Europan kolmihenkinen delegaatio vieraili Helsingissä 10.-12.12. Tavoitteena oli nostaa Suomen tulevan EU-puheenjohtajuuskauden alla esille haasteita, joita haavoittuvassa asemassa olevat ihmiset kohtaavat päivittäisessä elämässään. Yhdessä Suomen Caritaksen pääsihteerin Larissa Franz-Koiviston kanssa Caritas Europan Thijs Smeyers, Peter Verhaeghe ja João Pereira vierailivat muun muassa valtioneuvostossa, ministeriöissä, eduskunnassa sekä järjestöissä puhumassa sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ja ihmisoikeuksien puolesta.

Uudet tuulet puhaltavat toimistolla

Sara Nevalaisen jäätyä äitiyslomalle hänen sijaisenaan kehitysyhteistöasioita ja viestintää hoitaa Laura Järvilehto. Lauran tavoitat numerosta 0400 910 036 ja sähköpostitse osoitteesta laura.jarvilehto@caritas.fi.

Lisäksi 1. helmikuuta Caritaksella aloittaa Aki Rogel tehtävänään karitatiivisen työn suunnittelu ja vahvistaminen yhdessä seurakuntien kanssa. Aki työskentelee toimistolla neljänä päivänä viikossa. Hänet tavoittaa osoitteesta aki.rogel@caritas.fi.


Lämmin kiitos kaikille loppuvuoden keräyksiimme osallistuneille! Ett varmt tack för alla donationer till våra insamlingar i slutet av året! Our warmest thanks for all donations for our fundraisers in the end of the year!

Lahjoitukset tekevät avustustyömme mahdolliseksi. Lahjoittaa voit suoraan tilillemme Danske Bank FI73 8000 1270 1545 04. Nettisivuillamme www.caritas.fi voit myös ryhtyä kuukausilahjoittajaksi ja liittyä Caritaksen jäseneksi.

Donations make our relief activities possible. You can make your donation to our account Danske Bank FI73 8000 1270 1545 04. On our webpage www.caritas.fi you can also start making monthly donations and become a Caritas member.

Keräyslupa: RA/2017/766 (2017-2019)

Lisätietoja / In English / på svenska: www.caritas.fi

Tietoja kirjoittajasta

Fides

Katolinen hiippakuntalehti Fides on Helsingin katolisen hiippakunnan viestintäosaston julkaisu. Se ilmestyy osin paperisena ja osin pelkästään nettiversiona. ISSN 0356-5262.

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...