Valitse Sivu

SILTA-KLUBIN hengellinen toiminta nuorille naisille

SILTA-KLUBIN hengellinen toiminta nuorille naisille

Kulttuurikeskus ja opiskelijakoti SILTA-KLUBIN
hengellinen toiminta nuorille naisille keväällä 2019

VIIKONLOPPURETRETTI 8.2.-10.2.

Hinta 85 € sis. majoitus, ruoka ja matka. Retretti on suomeksi.

Opiskelu, työ ja muut velvollisuudet hankaloittavat ajan löytymistä oman elämän tarkasteluun. Retretti on mahdollisuus vetäytymiseen arkielämästä, jolloin voi omistautua puhumaan Jumalan kanssa ja tuoda hänen eteensä elämän tärkeät ja jokapäiväiseen elämään liittyvät asiat.

Retretti järjestetään Heinolan lähellä Malminharjun leirikeskuksessa, järvimaiseman ja metsän ympäröimänä. Retretti on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat hiljentyä olemaan Jumalan kanssa, myös ei-katolilaisille. Lähtö Helsingistä klo 16.00 ja paluu Helsinkiin noin klo 16.00.

RUKOUSELÄMÄN PERUSTEET

Tarkoituksena on kokoontua pienen ryhmän voimin, opetella rukoilemaan ja löytää siitä tukea arkielämään. Kokoonnumme kerran kuussa perjantaisin klo 17.30-19.00. Kevään päivämäärät: 15.2. – 15.3. – 12.4. – 17.5.

Tapaamiset ovat avoimia kaikille nuorille naisille uskonnollisesta taustasta riippumatta.


Silta-klubi on naisille suunnattu kulttuurikeskus ja opiskelijakoti. Sen hengellistä toimintaa hoitaa Opus Dei, katolisen kirkon personaaliprelatuuri (www.opusdei.fi). Silta-klubin pappina toimii isä Oskari Juurikkala. Yhteyshenkilö: Elisabeth Clement, puh. 045-1131723. Osoite: Paraistentie 6, 00280 Hki. Lisätietoa Silta-klubista: www.silta-klubi.fi | https://www.facebook.com/siltaklubi/ | http://www.silta-klubiopiskelijakoti.fi/

Tietoja kirjoittajasta

Fides

Katolinen hiippakuntalehti Fides on Helsingin katolisen hiippakunnan viestintäosaston julkaisu. Se ilmestyy osin paperisena ja osin pelkästään nettiversiona. ISSN 0356-5262.

1 Kommentti

  1. Isä oskari

    Nyt rukoilemaan! 🙂 Tule rohkeasti mukaan!

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...