Valitse Sivu

Caritas-kuulumiset

Caritas-kuulumiset

Ystävyyden kahvila

Ystävyyden kahvilat jatkuvat keskiviikkoisin klo 15-17 Caritaksen toimistolla (Kuusitie 6, Helsinki). Syksyn tapaamiset ovat 11.9., 9.10., 13.11. ja 11.12. Ystävyyden kahvila on kaikille avoin kohtauspaikka. Luvassa lämminhenkistä keskustelua ja yhdessäoloa kahvin, teen sekä voileipien äärellä. Tervetuloa!

Paikalla on Caritaksen vapaaehtoinen sosiaalityöntekijä Hannele Liukkonen. Hannelelta voit myös varata henkilökohtaisen keskusteluajan, jos sinulla on sosiaaliturvaan tai elämänhallintaan liittyviä kysymyksiä tai haluat jutella elämäntilanteestasi. Hannelen puhelinnumero on 040 256 6275 ja sähköposti hannele.liukkonen@caritas.fi. 

Ryhmä työttömille nuorille vanhemmille 

DUUNI -hanke tukee nuoria vanhempia löytämään työ- tai opiskelupaikan. Ryhmät on tarkoitettu nuorille pienten lasten äideille ja isille, jotka ovat työttömiä tai vailla koulutusta. Tapaamisajat sovitaan yhdessä ryhmäläisten kanssa.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen: hannele.liukkonen@caritas.fi, 040 256 6275.

Support group for unemployed young parents

Welcome to DUUNI-group at Caritas! The group is meant for young mothers and fathers who are unemployed or without education. The group offers support on how to return to studies or to find employment. The schedule of meetings will be agreed upon with the participants.

More information and registration: hannele.liukkonen@caritas.fi, 040 256 6275.

Mukaan YoungCaritas -toimintaan?

YoungCaritas -toiminnassa nuoret tekevät hyvää yhdessä. Tulevana syksynä mm. jaamme hävikkiruokaa tarvitseville ja vierailemme palvelutaloissa avustamassa ikääntyneitä asiakkaita ulkoilussa ja seurustelemassa heidän kanssaan. Katso lisätietoja osoitteesta www.caritas.fi/young-

caritas, Facebook-ryhmästä YoungCaritas Finland tai Instagram-tililtä youngcaritasfin tai ilmoita yhteystietosi osoitteeseen laura.jarvilehto@caritas.fi, niin pidämme sinut ajan tasalla.

Muita tulevia tapahtumia:

  • 14.9. klo 11-16 Caritas esittäytyy Tampereen Mahdollisuuksien torilla Väinö Linnan aukiolla
  • 23.10. klo 13-16 Ekumeenisen vastuuviikon Oikeus työhön -tapahtuma Diakissa
  • 26.10. Caritas esittäytyy Espoon Mahdollisuuksien torilla kauppakeskus Iso Omenassa
  • 17.11. klo 10-14.30 Marrasmarkkinat Henrikin katedraalin seurakuntasalissa
  • 1.12. klo 10-14.30 Adventtimyyjäiset Marian kirkon seurakuntasalissa

Lisätietoja / In English / på svenska: 

www.caritas.fi 

Tietoja kirjoittajasta

Fides

Katolinen hiippakuntalehti Fides on Helsingin katolisen hiippakunnan viestintäosaston julkaisu. Se ilmestyy osin paperisena ja osin pelkästään nettiversiona. ISSN 0356-5262.

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...