Valitse Sivu

”Vatikaanin oma Netflix”

”Vatikaanin oma Netflix”

Kesäkuussa julkaistiin Italiassa Vativision-niminen suoratoistopalvelu. Kyse on internetissä toimivasta kansainvälisestä, kristillistä sisältöä esittävästä digitaalisesta filmikanavasta, jota voi tavallaan kutsua Vatikaanin omaksi Netflixiksi, vaikka palvelun kanssa yhteistyötä tekevä Vatikaanin lehdistöosasto haluaakin korostaa, ettei kysymyksessä ole kirkon palvelu, vaan yksityinen yritys. 

Palvelussa on koko ajan kasvava valikoima uskonnollista, kulttuurista ja historiallista sekä myös fiktiivistä sisältöä, laadukkaita dokumentteja, elokuvia ja sarjoja. Palvelun laajeneminen eri maihin ja avautuminen eri kieliryhmille tapahtuu vähitellen, toivottavasti se toimii pian myös suomalaisille katsojille. Palvelulla ei ole kuukausimaksua, vaan jokainen ohjelma on erikseen ostettavissa tai vuokrattavissa. 

KATT / Katolskt magasin / Vativision

Tietoja kirjoittajasta

Fides

Katolinen hiippakuntalehti Fides on Helsingin katolisen hiippakunnan viestintäosaston julkaisu. Se ilmestyy osin paperisena ja osin pelkästään nettiversiona. ISSN 0356-5262.

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...