Valitse Sivu

Studium Catholicum sai lisää tilaa

Studium Catholicum sai lisää tilaa

Studium Catholicum Helsingin Ritarikadulla sai merkittävästi lisää tilaa ja toimintaedellytyksiä, kun kirjaston alapuolella otettiin käyttöön kokonainen uusi kerros, jonka keskuksena on suurehko Angelicum-luentosali. Luentosalin avajaiset pidettiin maaliskuun lopussa. Veli Marie-Augustin OP kertoi avajaisista seuraavaa:

”Lauantain avajaisten tunnelma oli mahtava. Avajaisissa kävi noin 55 ihmistä, mukaan lukien piispamme Teemu ja Studiumin ystäviä eri piireistä – katolilaisia, luterilaisia, ortodoksisia, akateemikkoja – sekä ulkoministeri Timo Soini. Veljemme Timothy Radcliffen OP luento aiheesta ”How can we hope today?” oli mielenkiintoinen puhe, joka valoi toiveikkuutta tulevaisuuteen. Sunnuntainakin meillä kävi paljon ystäviä ja pääkaupunkiseudun katolisia seurakuntalaisia avointen ovien iltapäivän aikana.”

”Olemme Studiumissa kiitollisia Ranskan dominikaaniprovinssille Angelicum-luentosalin restauroimisen rahoituksesta. Luentosalin on tarkoitus mahdollistaa entistä useampia tapahtumia entistä laajemmissa tiloissa. Entisöinti onnistui kaikin puolin todella hyvin; tiloista tulee Suomen kulttuurinen helmi. Tervetuloa tuleviin tapahtumiin!”

KATT

– Isä Radcliffen Suomen vierailusta on tehty myös Vatican News -artikkeli.

Tietoja kirjoittajasta

Fides

Katolinen hiippakuntalehti Fides on Helsingin katolisen hiippakunnan viestintäosaston julkaisu. Se ilmestyy osin paperisena ja osin pelkästään nettiversiona. ISSN 0356-5262.

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...