Valitse Sivu

”Maailman nuortenpäivät” Suomessa

”Maailman nuortenpäivät” Suomessa

Paavi Franciscuksen koolle kutsumat Maailman nuortenpäivät järjestetään tänä vuonna keskiamerikkalaisessa Panamassa. Paavi osallistuu tapahtumaan 23.-27.1.2019.

Koska matka Panamaan on pitkä ja kallis, järjestetään Helsingin hiippakunnassa omat ”varjonuortenpäivät”. Nuoria kutsutaan koolle oikeiden Maailman nuortenpäivien hengessä Pyhän Marian seurakuntaan Helsinkiin kaksipäiväiseen tapahtumaan 26.-27. tammikuuta.

Tapahtuma on pääosin englannin kielellä, siitä saa lisätietoja ja sinne ilmoittaudutaan alla seuraavan linkin kautta: https://goo.gl/forms/cVQ0pJKiVftgkHH72

KATT

Tietoja kirjoittajasta

Fides

Katolinen hiippakuntalehti Fides on Helsingin katolisen hiippakunnan viestintäosaston julkaisu. Se ilmestyy osin paperisena ja osin pelkästään nettiversiona. ISSN 0356-5262.

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...