Valitse Sivu

Kardinaali Burke sairastui vakavasti

Kardinaali Burke sairastui vakavasti

Tunnettu yhdysvaltalainen kardinaali Raymond Burke, joka toimi aikaisemmin Roomassa apostolisen signatuurin prefektinä ja Maltan ritarikunnan suojelijana (patronus), sairastui elokuun puolivälissä Yhdysvaltain vierailullaan vakavaan koronavirustartuntaan ja joutui pian sairaalahoitoon teho-osastolle, jossa hänet nukutettiin ja asetettiin hengityskoneeseen. Kardinaali on suhtautunut kriittisesti ajatukseen rokotuspakosta ja joihinkin muihin koronaviruksen torjumiseksi tähtääviin yksilönvapautta rajoittaviin toimiin.

Yli viikon jatkuneen intensiivisen hoitojakson jälkeen kardinaali Burke on päässyt pois teho-osastolta, tosin toipuu edelleen sairaalahoidossa. Hän on kertonut edessä olevan pitkän kuntoutumisjakson. Viesteissään hän on kiittänyt hoitohenkilökuntaa, papistoa ja uskovia kaikesta saamastaan hoidosta ja rukoustuesta.

KATT

Tietoja kirjoittajasta

Fides

Katolinen hiippakuntalehti Fides on Helsingin katolisen hiippakunnan viestintäosaston julkaisu. Se ilmestyy osin paperisena ja osin pelkästään nettiversiona. ISSN 0356-5262.

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...