Valitse Sivu

Diakoniksi vihkiminen lokakuussa

Diakoniksi vihkiminen lokakuussa

Emerituspiispa Teemu Sippo SCJ vihkii diakoniksi Jeesuksen pyhän sydämen pappien sääntökunnan jäsenen Martti Savijoen SCJ Pyhän Marian kirkossa Helsingissä lauantaina 16.10.2021 klo 11.00 alkavassa messussa. Koronarajoitusten takia messuun on vain rajoitettu pääsy. Vihkimyksen jälkeen uusi diakoni palaa vielä takaisin Saksaan, jossa hän on tähän astikin opiskellut. Hän antoi ikuiset lupaukset Freiburgin Herz-Jesu-Klosterissa (Jeesuksen sydämen luostarissa) sunnuntaina 8.12.2019.

Tällä hetkellä Jeesuksen pyhän sydämen papit toimivat Suomessa kahdessa seurakunnassa: Pyhän Marian seurakunnassa Helsingissä ja Pyhän Birgitan ja autaan Hemmingin seurakunnassa Turussa. Pappeja on Suomessa tällä hetkellä seitsemän. Tähän mennessä myös itsenäisen Suomen kaikki katoliset piispat ovat olleet saman veljeskunnan jäseniä.

KATT

Tietoja kirjoittajasta

Fides

Katolinen hiippakuntalehti Fides on Helsingin katolisen hiippakunnan viestintäosaston julkaisu. Se ilmestyy osin paperisena ja osin pelkästään nettiversiona. ISSN 0356-5262.

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...