Valitse Sivu

Paavi Irakiin maaliskuussa

Paavi Irakiin maaliskuussa

Paavi Franciscus matkustaa Irakin 5.-8.3.2021. Hänen ohjelmaansa sisältyvät vierailut Bagdadissa, Urissa, Erbilissä, Mosulissa ja Qaraqoshissa, tosin tarkempi ohjelma julkaistaan vasta myöhemmin, ja siinä otetaan huomioon maailmanlaajuisen terveystilanteen kehitys. Yksikään paavi ei ole tähän mennessä vieraillut Irakissa.

Babylonian kaldealaisten patriarkka Louis Sako toteaa, että paavi saa Irakissa innokkaan vastaanoton. ”Kaikki pitävät häntä korkeassa arvossa hänen vaatimattomuutensa ja läheisyytensä vuoksi. Hänen sanansa koskettavat kaikkien sydäntä, sillä ne ovat paimenen sanoja. Hän on rauhan mies.”

KATT / vaticannews.va

Tietoja kirjoittajasta

Fides

Katolinen hiippakuntalehti Fides on Helsingin katolisen hiippakunnan viestintäosaston julkaisu. Se ilmestyy osin paperisena ja osin pelkästään nettiversiona. ISSN 0356-5262.

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...