Valitse Sivu

Martti Savijoki antoi ikuiset lupaukset

Martti Savijoki antoi ikuiset lupaukset

Saksan Freiburgissa pitkään jo opiskellut veli Martti Savijoki SCJ on nyt pysyvästi Jeesuksen pyhän sydämen pappien veljeskunnan jäsen. Hän antoi ikuiset lupaukset Freiburgin Herz-Jesu-Klosterin sunnuntain aamumessun yhteydessä 8.12.2019. Lupaukset otti vastaan pyhän sydämen pappien provinsiaali, isä Heinz Lau SCJ. Suomesta tilaisuutta olivat juhlistamassa  pyhän sydämen pappien Suomen alueen esimies, isä Peter Gebara SCJ, sekä Martti Savijoen veli ja tämän vaimo.

Veli Martti on tapahtuneesta hyvin otettu: ”Messun musiikki oli sekoitus uutta ja vanhaa, eurooppalaista ja afrikkalaista. Urkurimme Lucia Steinert säesti osan lauluista ja kamerunilaisten kanssaveljieni muodostama musiikkiryhmä osan. Tapahtuma oli minulle todella vaikuttava kokemus. Sain sanoa julkisesti ’kyllä’ Jeesuksen läheiselle seuraamiselle koko elämäni ajaksi!”

Juhlamessun jälkeen oli luostarin kirjastossa iloinen kuohuviinivastaanotto, johon kaikki vieraat olivat tervetulleita, ja sen loputtua syötiin lounasta pienemmällä joukolla. 

KATT

Tietoja kirjoittajasta

Fides

Katolinen hiippakuntalehti Fides on Helsingin katolisen hiippakunnan viestintäosaston julkaisu. Se ilmestyy osin paperisena ja osin pelkästään nettiversiona. ISSN 0356-5262.

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...