Valitse Sivu

Isä Strykowski kunnossa

Isä Strykowski kunnossa

Koronavirusoireiden, ennen kaikkea voimakkaan pääkivun ja poukkoilevan kuumeen, takia joitakin viikkoja sitten sairaalahoitoon joutunut Pyhän Marian seurakunnan kappalainen, isä Zenon Strykowski SCJ on toipunut hyvin sairaudestaan. Isä Strykowski pääsi pois sairaalasta perjantaina 30.10. ja hänet on sittemmin todettu parantuneeksi koronainfektiosta.

Isä Strykowskin mukaan koronasta johtuvat oireet helpottuivat sairaalassa noin viidessä päivässä, tosin hän ei vieläkään ole saanut kaikkia voimiaan takaisin. Hän on myös hyvin kiitollinen ystäviensä ja kaikkien seurakuntalaisten osoittamasta tuesta ja monista esirukouksista.

KATT

Tietoja kirjoittajasta

Fides

Katolinen hiippakuntalehti Fides on Helsingin katolisen hiippakunnan viestintäosaston julkaisu. Se ilmestyy osin paperisena ja osin pelkästään nettiversiona. ISSN 0356-5262.

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...