Valitse Sivu

Isä Goyarrolan tervehdys 30.9.2023

Isä Goyarrolan tervehdys 30.9.2023

Helsingin piispaksi valitun isä Raimo Goyarrolan tervehdys 

Rakkaat kristityt ja kaikki hyvän tahdon ihmiset

Olen kiitollinen Jumalalle siitä, että Helsingin hiippakunta on pitkän odotuksen jälkeen saamassa uuden piispan. Olen hämmentynyt ja samalla kiitollinen paavi Franciscukselle hänen osoittamastaan luottamuksesta. 

Kiitos emerituspiispa Teemu Sipolle ja hiippakunnan asiainhoitajalle isä Marco Pasinatolle kaikesta veljellisyydestä ja tuesta. Kiitos apostoliselle nuntiukselle, arkkipiispa Julio Muratille, hänen rohkaisevista sanoistaan ja lupauksestaan olla aina apuna tulevissa tehtävissäni. Kiitos kannustuksesta kaikille veljilleni pappeudessa. Kiitos teille kaikille onnitteluistanne mutta ennen kaikkea lupauksistanne rukoilla puolestani! Kiitos perheelleni, joka on aina rakastanut ja tukenut minua.

Ennen vihkimystäni piispaksi toivon saavani keskittyä rukoukseen ja saada jatkuvan kääntymyksen voimaa, jotta sydämeni voisi tulla yhä enemmän Jeesuksen sydämen kaltaiseksi. Sitä varten pyydän teidän rukouksianne.

Rukoilkaamme toistemme puolesta. Olette kaikki jo nyt minun sydämessäni ja rukouksissani. Olen aina valmis kuuntelemaan ja keskustelemaan jokaisen kanssa. Vihkimykseeni saakka hiippakunnan asioita hoitaa isä Marco Pasinato.

Pyhä Maria, kirkon äiti, rukoile puolestamme.
Pyhä Joosef, perheiden tuki, rukoile puolestamme.
Pyhä Mikael, arkkienkeli, rukoile puolestamme.
Pyhä Henrik, hiippakuntamme ja koko Suomen suojelija, rukoile puolestamme.
Autuas Hemming, pyhä Josemaría Escrivá ja kaikki Jumalan pyhät, rukoilkaa puolestamme.

Helsingissä, 30. syyskuuta 2023, pyhän Hieronymuksen, papin ja kirkonopettajan, muistopäivänä

isä Raimo Goyarrola

Tietoja kirjoittajasta

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...