Valitse Sivu

Ekumeeninen rukousviikko 2020

Ekumeeninen rukousviikko 2020

Kristittyjen ykseyden ekumeenista rukousviikkoa vietetään joka vuosi 18.-25. tammikuuta. Vuonna 2020 rukousviikon teema on ”He kohtelivat meitä tavattoman ystävällisesti” (vrt. Ap.t. 28:2). Rukousviikon aineiston ovat tällä kertaa valmistaneet Maltan ja Gozon kristilliset kirkot. Rukousviikon aineisto löytyy Suomen Ekumeenisen Neuvoston kotisivulta www.ekumenia.fi. Rukousviikon tapahtumista voi kysyä lisätietoa omasta seurakunnasta. 

Mm. 25.1. on ekumeenisen rukousviikon retki Pyhän Henrikin katedraaliin. Kirkon esittely klo 15, rukoushetki, nyyttikestit. Tilaisuus loppuu n. klo 17.

KATT/www.ekumenia.fi

Tietoja kirjoittajasta

Fides

Katolinen hiippakuntalehti Fides on Helsingin katolisen hiippakunnan viestintäosaston julkaisu. Se ilmestyy osin paperisena ja osin pelkästään nettiversiona. ISSN 0356-5262.

Aihevalikko

LUE FIDES (pdf)

Uusin lehti || Arkisto (2001–)

Fides 3/2024:n olisi pitänyt jo tulla kaikkiin katolisiin koteihin. Mikäli lehti ei ole tullut sinulle, voit lukea sen netistä tai pyytää lähettämään sen sinulle: info@katolinen.fi. Tarkistathan osoitetietosi omasta seurakunnastasi. Tilaa lehti myös uutiskirjeenä sähköpostiisi.

PODCASTEJA (audio)

Radio Deissä ja Spotifyssa

Tilaa uutiskirjeemme!

Paavin twiitit

Paavin twiitit

Arkistot

Uusimpia videoita

Ladataan...